Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Specialis Sun Srl-d
Membru Gratuit
0 stars: Fara rating 0 din 0 pareri
Set de 12 ventuze medicinale
30 lei
Brand
Ventuze plastic
Rating:
0 stars: 0.00 din 0 pareri
Descriere
Set de ventuze realizate din plastic dur

Acest tip de ventuza este mai  eficient decat tratamentul clasic cu ventuze.

Ventuza este realizata din plastic dur ceea ce ii permite sa se realizeaze o vidare foarte puternica, la fel ca si la ventuzele clasice din plastic cu supapa.

Utilizarea acestor ventuze impreuna cu pistolul pentru vidare le confera un atu foarte mare prin usurinta in utilizare, forta foarte mare de vidare si prin faptul ca nu se mai foloseste focul ca in metodele traditionale.

Setul este compus din:

- 12 ventuze de diferite dimensiuni

- un pistol pentru vacuum

Efectul vindecator se obtine atat prin asezarea ventuzei pe un anumit punct al trupului cat si prin utilizarea uneia sau alteia dintre substantele medicamentoase, astfel: zona punctului se stropeste cu preparatul medicinal, apoi se pune ventuza, in continuare se scoate ventuza si iarasi se aplica preparatul medicinal cu care se frectioneaza pielea.

Cu ajutorul ventuzelor se regleaza microcirculatia, tonusul vaselor, metabolismul, echilibrul energetic al sistemelor organismului si al organelor.

Aplicarea ventuzelor pe maini in timpul zilei amplifica forta vitala, iar aplicarea pe picioare seara, inainte de culcare, permite eliminarea factorilor nocivi.
Transparenta cupei va permite sa vedeti clar cand are loc inrosirea pielii, astfel incat sa puteti controla complet efectele acesteia si timpul optim necesar .
Fara folosirea focului nu exista pericolul de ardere a pielii, iar presiunea negativa din ventuza poate fi adaptata la starea fiecarui pacient prin control manual cu ajutorul pistolului de presiune.
Fiecare piesa din set este practic incasabila, sigura si adecvata, atat pentru utilizarea clinica cat si in familie
Din Gura in Gura