Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Specialis Sun Srl-d
Membru Gratuit
0 stars: Fara rating 0 din 0 pareri
Bagheta pentru alcalinizare si energizare apa Alkaline Stick
49 lei
Brand
Bagheta apa, apa alcalina
Rating:
0 stars: 0.00 din 0 pareri
Descriere
Agheta pentru alcalinizarea si restructurarea moleculara a apei
Inaltime: 146 mm
Diametru: 17 mm
Greutate: 45 gr
Durata de utilizare: cca 350 litri apa

Compozitie
Cilindrul exterior: otel inoxidabil # 304 sau titan placat
Interiorul cilindrului: turmalina, filtru cu maifanite (un tip de roca bazaltica cu puternica absorbtie a ionilor metalelor grele aflati in apa), pudra de argint, ioni de calciu, roca speciala cu proprietati speciale)

Efecte
Efectele benefice cat si utilizarile terapeutice ale apei alcaline cu un grad ridicat de Ph sunt nenumarate si confirmate stiintific.

1. Apa alcalina. Transforma apa obisnuita de baut in apa alcalina. Apa alcalina neuttralizeaza aciditatea din organismul uman si-l mentine echilibrat. Protejeaza ficatul de deteriorarea provocata de nicotina si de alcool.
2. Apa cu potential negativ. Apa normala este transformata in apa cu potential negativ avand ORP (Oxidation Reduction Potential- potential de oxidoreducere) mai mic de -200mV in circa 3-5 minute. Este un puternic antioxidant care indeparteaza radicaliil liberi, intareste sistemul imunitar si intarzie procesul de imbatranire.
3. Adauga microelemente benefice.Adauga mai multe elemente minerale naturale absolut necesare organismului contribuind astfel la mentinerea si intarirea starii de sanatate a fiecarui organ
4. Energizeaza apa cu aglomerari moleculare specifice.Datorita unei osmoze puternice, difuzibilitati si afinitate crescuta pentru oxigen, apa energizata ci imbogatita cu nuttrienti si oxigen este usor absorbita de celulele organismului facilitand simultan evacuarea toxinelor . Imbunatateste metabolismul.
5. Absoarbe rapid si descompune clorul, metalele grele si alte impuritati
Mod de utilizare:
Stickul poate fi utilizat pentru modificarea a circa 350 litri de apa. Cu ajutorul acestui stick -fitrant, va puteti bucura permanent de o apa sanatoasa si energizanta oriunde si oricand doriti:
1. Daca stickul este invelit in hartie de protectie, indepartati-o.
2. Inainte de folosire introduceti stick-ul intr-o sticla curata umpluta pe jumatate cu apa (daca este apa imbuteliata de preferabil sa aiba pH min 7).
3. Scuturati cu putere sticla circa 30 secunde apoi aruncati apa. Repetati procedeul de 3-4 ori. Aceasta manevra va elimina mineralele in exces
4. Umpleti din nou sticla cu apa si scuturati cu putere cca 30 secunde. Lasati apa sa se alcalinizeze apoi circa 15- 20 minute
5. Cu cat va sta mai mult cu sticul in ea cu atat apa va deveni mai puternic alcalina (pana la pH 9,5) Simultan se va atinge un puternic nivel de oxidoreducere.
6. Daca veti constata ca gustul apei este prea puternic, diluati-o cu putina apa obisnuita.
7. Folositi un stick pentru 500 ml de apa sau mai multe sticuri daca tratati cantitati mai mari de apa sau doriti o alcalinizare si ORP mai puternice.
8. Se recomanda sa o beti proaspat alcalinizata si ionizata
9. Se recomanda sa beti cat mai des apa tratata in acest mod
Din Gura in Gura